Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی اداره‌کل آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در ارتباط با مطلب منتشر درباره انتشار بوی نامطبوع در سطح اهر جوابیه‌ای را صادر کرد.

در جوابیه اداره کل آب و فاضلاب آذربایجان شرقی آمده است: در ارتباط با مطلب منتشر درباره انتشار بوی نامطبوع در سطح شهر اهر به استحضار شهروندان محترم می‌رساند، شبکه جمع آوری فاضلاب مدرن در بیش از ۹۸ درصد سطح شهر اجرا شده و کلیه فاضلاب جمع آوری شده از طریق خط انتقال به تصفیه‌خانه فاضلاب شهر اهر منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته شده است: با عنایت به عملکرد مطلوب (راندمان تصفیه بالای ۹۰ درصد نوع فرآیند لجن فعال هوازی) و فاصله استاندارد تصفیه‌خانه از مناطق مسکونی شهر (با توجه به جهت وزش بادهای غالب و موقعیت جغرافیایی محل تصفیه‌خانه)، انتشار بوی بد و نامطبوع در سطح شهر با منشأ تصفیه‌خانه تقریبا غیر ممکن به نظر می‌رسد.

در ادامه آمده است: همچنین طی بازدید بعمل آمده در روزهای اخیر توسط کارشناسان این شرکت برای شناسایی منشأ بوی شهر اهر ملاحظه گردید که در سطح و حاشیه شهر چندین کانون ایجاد و انتشار بوی نامطبوع مانند محل دپوی آشغالهای جمع آوری شده در مجاورت تصفیه‌خانه و در رود خانه کوچک چای، کانالهای متعدد جمع آوری و دفع آب‌های سطحی و انباشت زباله در داخل آنها (در مناطقی مانند اراضی مابین خیابان سیلو و کمربندی جنوبی و نقاط مختلف حاشیه شهر) وجود دارد که ضرورت دارد توسط ارگانهای متولی به صورت مرتب و اصولی نگهداری و لایروبی و بهره‌برداری شوند که متاسفانه بازدید انجام شده مشخص کرد که این امر اتفاق نیفتاده است.

همچنین بیان شده است: از تمامی اهالی محترم شهر اهر که دسترسی به شبکه جمع‌آوری فاضلاب مدرن دارند درخواست داریم تا هر چه سریعتر نسبت به برقراری انشعاب فاضلاب و اتصال به شبکه مدرن احداث شده اقدام کنند و ما را در خدمت‌رسانی هرچه بهتر یاری کنند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آب و فاضلاب آذربایجان شرقی بوی نامطبوع انتشار بوی تصفیه خانه جمع آوری شهر اهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۵۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم

 قاسم معارف وند از برقراری ۳۵۷ هزار تماس مردمی در حوزه‌های مختلف در تماس با مرکز تلفنی ۱۲۲ آبفای قم خبر داد و گفت: از این تعداد تماس ۶۶ درصد توسط کارشناسان و ۳۴ درصد توسط سامانه‌های خودکار مانند اعلام رقم کنتور، استعلام مبلغ آب‌بها و... پاسخگویی شده است. 

مدیر دفتر ارتباط با مشتریان شرکت آب و فاضلاب استان قم میانگین زمان انتظار شهروندان برای ارتباط با کارشناسان مرکز تماس ۱۲۲ آبفای قم را در سال گذشته ۵۴ ثانیه دانست و افزود: در این مدت، افزون بر ۷۲۰ هزار مورد اطلاع‌رسانی تلفنی و پیامکی به مشترکین در زمینه‌های مختلف اعم از اعلام قطعی آب، صرفه‌جویی در مصرف، عایق‌بندی کنتور، هشدار‌های مربوط به پس زدگی فاضلاب و. توسط دفتر ارتباط با مشتریان شرکت آبفای قم انجام شده است.

 معارف وند از ارائه بیش از ۱۷ هزار مورد خدمات غیرحضوری فروش و پس از فروش، بررسی صورتحساب، خرابی کنتور و اصلاح شماره موبایل توسط مرکز ۱۲۲ آبفای قم در سال گذشته خبر داد و گفت: در این مدت بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مورد شکایت مردمی در حوزه‌های مختلف آب و فاضلاب ثبت و برای رسیدگی به واحد‌های مختلف ارسال شد.

مدیر دفتر ارتباط با مشتریان شرکت آب و فاضلاب استان از هم استانی‌ها خواست؛ در صورت مشاهده هرگونه حادثه در شبکه‌های آب و فاضلاب شهر‌ها و روستا‌های استان با اعلام آن به شماره تلفن ۱۲۲ در هر ساعت از شبانه‌روز، در برطرف شدن سریع آن، مشارکت نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • تشدید سامانه بارشی در آذربایجان شرقی
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج