Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرقدس، با شروع فصل گرما کم فشاری و قطع مکرر چندساعته آب موجب رنج مردم شهرقدس شده و گلایه‌های مختلفی از شهروندان گزارش شده است.

یکی از شهروندان خیابان طالقانی شهرقدس گفت: آب این منطقه از شب گذشته قطع شده و حدود ۱۲ ساعت این معضل ادامه داشت و در این وضعیت رسیدگی به بیمار را با مشکل مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهروند دیگر ساکن خیابان عمارت افزود: بیش از یک ماه است از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب آب قطع می‌شود و مشکلات زیادی برای ساکنین محل بوجود آورده است.

یکی از ساکنان خیابان قدس گفت: حدود ۱۰ روزی قطع آب از ساعت ۱۹ تا ۲ بامداد بود اما چند روز است که تا ۶ صبح کاملا آب نیست و وقتی این موضوع را از اداره آب پیگیری کردیم گفتند به دلیل تراکم جمعیت این منطقه آب قطع می شود.  

افزایش ساخت و سازهای کنترل نشده بیش از سرعت خدمات رسانی است

محمد شاهقلی رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان قدس در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس اظهار کرد: باتوجه به کاهش دمای هوا در روزهای اخیر موردی از قطعی آب به اداره گزارش نشده و قطعی آب در هر محله‌ای به صورت موردی بررسی می‌شود. 

وی افزود: در سطح شهر مجتمع‌های مسکونی و ساخت و سازهای بسیاری انجام شده که با مشکل ساختمانی و خرابی پمپ آب مواجه هستند که باید این مسائل داخلی را رفع کنند. 

رییس اداره آب و فاضلاب شهرستان قدس افزود: در بحث کمبود و تامین منابع آبی، شهرقدس با مشکلاتی مواجه است و ساخت و سازهای زیادی انجام می شود که متناسب با شبکه آبرسانی و تامین آب نیست که یا باید جلوی ساخت و سازها گرفته شود یا مردم با شرایط سازگاری پیدا کنند. 

وی ادامه داد: یکی از شهروندان خیابان عمارت به تبدیل ساختمان 2 واحدی به 20 واحدی اشاره کرد و این موضوع موجب افت فشار آب می شود که این موارد نیازمند اصلاح شبکه آبرسانی است در حالیکه سرعت ساختمان سازی‌ها نسبت به خدمات رسانی از جمله تامین پارکینگ، برق‌رسانی، اصلاح معابر و ترافیک شهری بیش‌تر است.

کسی مانع ساخت‌وسازهای خارج از مجوز در شهرقدس نیست

شاهقلی خاطر نشان کرد: مجوز ساخت طبقه پنجم هنوز از استانداری دریافت نشده اما طبقه ششم نیز در شهرقدس ساخته می شود و کسی مانع این ساخت و سازها نیست. 

وی با اشاره به اینکه در پایان کار ساختمان‌ها نصب مخزن ذخیره آب الزامی است گفت: برخی از مشترکین پمپ آب را مستقیم به کنتور آب وصل می‌کنند که این کار اشتباه بوده و آب باید وارد مخزن شده و پمپ را به آن وصل کرد و مشترکین این استانداردها را باید رعایت کنند.

آب شهرقدس تا پایان مرداد ماه به آب‌های سطحی متصل می شود

مهدی سلیم نیا مدیر آبفای غرب استان تهران در جمع خبرنگاران بیان داشت: کاهش میزان بارندگی‌ها و قطع سرریز آب کرج سطح سفره‌های زیرزمینی کاهش یافته و بروز پدیده خشکسالی طی سال های اخیر نیز موجب محدود شدن منابع آبی و ایجاد چالش های اساسی شده است.

وی گفت: پروژه اتصال به آب‌های سطحی برای غرب استان تهران در حال پیگیری و اجراست و حدود ۸۰ درصد پروژه خطوط انتقال آب سطحی جهت انتقال ۲۰۰ لیتر آب در ثانیه اجرایی شده و تا پایان مرداد به بهره برداری می‌رسد.

مدیر آبفای غرب استان تهران با اشاره به جمعیت بیش از ۲ میلیون نفری این منطقه ادامه داد: ۱۰ شهر و ۸۲ روستا در شهرستان‌های قدس، شهریار و ملارد از طریق ۳۵۲ حلقه چاه و ۱۴۷ مخزن با حجم بیش از ۲۳۵ هزار مترمکعب و ۲ هزار و ۵۰ کیلومتر شبکه تحت پوشش توزیع آب و فاضلاب قرار دارد و می‌طلبد که در رفع چالش کم‌آبی مصرف بهینه و مشارکت همگانی صورت گیرد.

انتهای پیام/ 67075

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۴۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد

محمد کرمی  ضمن تشکر از حمایت‌ها و عنایت‌های رهبر معظم انقلاب و پیگیری و دستورات رئیس جمهور و هیات دولت برای رسیدگی به سیلزدگان جنوب سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در سال گذشته و امسال در بحث سیلاب اقدامات موثری صورت گرفت.

وی افزود: ساخت سدهای پیشین، زیردان، شیکلک، خیرآباد، ماشکیل اولیا و کهیر در جنوب سیستان و بلوچستان نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سیل بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها در جنوب این استان کردند.

وی با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها بیان کرد: حجم بارندگی بی سابقه و بیش از ۲۷۰ میلی‌متر در زمان کوتاه بود که با عنایت‌های الهی خداوند متعال کمترین مشکلات و خسارت‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان مشاهده کردیم.

کرمی ادامه داد: با توجه به پیش بینی و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم برای کنترل سیلاب را داشتیم.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۷۵ میلیون متر مکعب سد پیشین و ۲۱۷ میلیون متر مکعب سد زیردان گفت: بر اساس پیش بینی انجام شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته افزود: این سد کمترین حجم آب حدود ۵۰ میلیون متر مکعب را دارا بود و با توجه به ظرفیت ۳۸۰ میلیون متر مکعب این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ متر مکعب بود کنترل اما به سرعت ظرفیت سد تکمیل و سرریز شد.

وی ادامه داد: با توجه به حجم سنگین آب بخش های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چندین برابر پیش بینی می‌شد.

کرمی با اشاره به نبود تلفات جانی در ۴۸ ساعته اول سیل در جنوب سیستان و بلوچستان بیان کرد: تعداد چهار نفر بعد از سیلاب در رودخانه‌ها و هوتک‌ها غرق و جان خودشان را از دست دادند و با توجه به پیش بینی‌ها و پای کار و آماده باش بودن همه دستگاه اجرایی به مردم اطلاع رسانی کامل انجام شده بود تا از این خسارت‌های جانی جلوگیری شود.

تمام دستگاه‌های نظامی و امدادی پای امدادرسانی به سیلزدگان بلوچستان

وی با اشاره به نقش اساسی مردم در کنترل و امدادرسانی در سیلاب ادامه داد: با توجه به حضور مردم، هلال احمر، سپاه پاسداران، ارتش، مرزبانی و سایر نهادها در بحث امدادرسانی و کنترل سیلاب دچار مشکل نشدیم و جای تشکر دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر بازگشایی همه محورها، راه‌ها و جاده‌ها ادامه داد: بیش از ۲۱۰ کیلومتر راه اصلی، یکهزار و ۱۰۰ کیلومتر راه فرعی، سه هزار و ۷۵۰ کیلومتر راه روستایی و ۸۵۵ دستگاه پل در این سیل آسیب دیده است.

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی و کارهای مطالعاتی انجام و بخشی از قراردادها منعقد شد و کارهای زیرساختی در حال انجام است تا دیگر شاهد این خسارت‌ها نباشیم.

کرمی بیان کرد: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه واحد مسکونی در جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب دچار خسارت شده که با توجه به برآوردها کار ساخت و مرمت آنها در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: بعد از چند سال خشکسالی این نعمت الهی جای شکرگذاری دارد و باید سجده شکر به جا آوریم زیرا منابع آبی تامین شده و با وزیر نیرو توافق کردیم از میزان آب ذخیره شده در سدها بخش کشاورزی را توسعه، آبرسانی و آب آشامیدنی این مناطق را تامین کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: کار مطالعاتی برای ساخت ۲ سد کاریانی و کاجو در منطقه قصرقند برنامه‌ریزی شده است که با دستور رئیس جمهور برای کار اجرایی آن اقدام خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • گلایه پیولی از خبرنگاران: نمی‌توانم شما را کنترل کنم!
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • برق ۳۰ نقطه در اهواز قطع شد
  • وضعیت برق مناطق اهواز به حالت عادی در آمده است
  • دزدی چند میلیاردی از فروشگاه موبایل فروشی در مرکز شهرقدس تهران + ویدئو
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان