Web Analytics Made Easy - Statcounter

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - حسین مدرس خیابانی  در نشست اختصاصی بررسی مشکلات زرآباد و لاشار گفت : با تامین زمین توسط فرمانداری؛ مجتمع دادگستری، بهزیستی، تامین اجتماعی، ثبت اسناد و املاک، هلال احمر و راه و شهرسازی در شهرستان لاشار مستقر می‌شوند.

او می گوید: ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای احداث پایگاه هلال احمر لاشار اختصاص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته استاندار   این پایگاه تا پایان سال تجهیز و آماده بهره‌برداری می‌شود.

او گفت:  با پیگیری دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر مرکز مدیریت جامع سلامت لاشار نیز بایستی مستقل شود.

خیابانی گفت: با توجه به موافقت ضمنی وزیر نیرو در سفر به استان برای تامین اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی به پروژه‌های اولویت‌دار، پروژه‌های این ۲ شهرستان برای بهره مندی از این محل معرفی شود.

استاندار می گوید: شرکت ارتباطات و فناوری استان پیگیری لازم جهت استقرار سایت ایرانسل در مناطق فاقد آنتن دهی شهرستان‌های زرآباد و لاشار را انجام دهد.

او  همچنین بر ساخت ناحیه صنعتی در شهرستان‌های زرآباد و لاشار، آغاز پروژه‌های راهسازی هبودان در شهرستان لاشار، پیگیری فرمانداری لاشار مبنی بر احداث دو کارخانه کارتن سازی و کارخانه رب گوجه فرنگی از سوی بخش خصوصی و تامین زمین و اعتبار لازم به منظور احداث ۲ زمین چمن در ۲ روستا از شهرستان‌های لاشار و زرآباد تاکید کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین شبانه روزی شدن درمانگاه‌های شهرستان زرآباد تا دهه فجر را مورد تاکید قرار داد و استقرار شبکه بهداشت و درمان، اداره آموزش و پرورش و بنیاد مسکن این شهرستان را خواستار شد.

به گفته او مجوز فعالیت برای لنج‌های فاقد مجوز در دستور کار شیلات استان قرارگیرد.

مدرس خیابانی  گفت: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان نسبت به ساخت مرکز آموزش صنایع دستی در زرآباد تا فروردین ۱۴۰۱ اقدام کند.

او  با تاکید مجدد بر رفع مشکل آنتن دهی تلفن همراه در شهرستان‌های زرآباد و لاشار گفت: استقرار دکل اپراتور در محل بندر شهید رضایی زرآباد، گمرک بندر شهید رضایی و تعیین حریم دریایی هرچه زودتر بایستی به نتیجه برسد.

شهرستان زرآباد واقع در جنوب سیستان و بلوچستان و هم مرز با استان هرمزگان در بارندگی‌های اخیر دچار خساراتی شد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب سیل سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۲۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشستی، مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس را بررسی کرد.

امروز جمعه (۱۴ اردیبهشت ماه) نشست بررسی مسائل و چالش‌های تصفیه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس در محل پروژه، به ریاست مهدی دوستی استاندار هرمزگان و با حضور مدیرعامل آبفا، مدیران و کارشناسان اجرایی پروژه برگزارشد.

استاندار هرمزگان پروژه تصفیه فاضلاب را یکی از نیازهای اساسی شهر بندرعباس دانست و گفت: پیشرفت پروژه قابل قبول است و سه فاز از پروژه به پایان رسیده است، سه فاز دیگر هم پیشرفت مناسب و مطابق برنامه دارند. به مردم قول دادیم، امسال پایان این پروژه و تحقق مطالبه به‌حق‌شان باشد، در این جلسه با جزییات مراحل فازهای اجرایی بررسی شد، یکسری مشکلات هم وجود دارد، از جمله ثبت سفارش و مسائل ارزی که برای تامین آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: فاز چهارم طرح به‌عنوان فاز اصلی در حوزه مهندسی، برق، تامین ابزارهای دقیق چند مسأله دارد که در این جلسه مشترک درباره چالش‌ها بحث و بررسی خوبی انجام شد و تصمیم‌ها هم برای تأمین برق این پروژه گرفته شد. چون پروژه در انتهای کار قرار دارد باید شبکه انتقال قدرتش دیده شود که با تعریف مسیر دسترسی بدون معارض می‌توانیم برق را تا محل پروژه تامین کنیم. 

دوستی به سه مسأله مهم فاضلاب بندرعباس اشاره و تاکید کرد: ریختن مستقیم فاضلاب از برخی محلات به خورها، فرسودگی خطوط و افزودن برخی تأسیسات برای رفع آلودگی، مسائل مهم ساماندهی فاضلاب هستند که در این جلسه مشترک بحث و مصوب شد از ۱۳۰ کیلومتر لوله و شبکه فرسوده، در فاز اول ترمیم و نوسازی ۳۸ کیلومتر به فوریت آغاز شود. 

وی ادامه داد: پروژه ایجاد شبکه فاضلاب در محلاتی که فاضلاب‌شان مستقیم به خورها می‌ریزد و در طرح اولیه فاضلاب هم دیده نشده‌، با تأمین اعتبار از محل مولدسازی املاک دولت به سرعت آغاز خواهد شد تا بتوانیم ۱۸ ماه آینده بخش عمده‌ای از فاضلابی را که به خورها ریخته می‌شود جمع‌آوری کنیم.

استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت ساماندهی فاضلاب شهرک پیامبر اعظم بندرعباس، گفت: در ماه‌های آینده این پروژه ازطریق سرمایه‌گذار با اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان شروع می‌شود تا پرونده فاضلاب شهر بندرعباس برای بلندمدت بسته شود. 

وی با اشاره به افتتاح ۳۰۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال و بهره‌برداری از ۱۵۰۰ واحد دیگر در سال ۱۴۰۴ در شهر بندرعباس، توضیح داد: با توجه به پروژه ۱۵ هزار واحدی شهر بندرعباس و برخی شهرک‌های مسکونی و اضافه شدن حجم فاضلاب، افق طرح تصفیه فاضلاب، بلندمدت و جامع دیده شده است. 

استاندار هرمزگان پیش از این نشست، با حضور در تصفیه‌خانه شهر بندرعباس از طرح فاز یک، فاز دو و فاز چهار این پروژه بازدید و به‌مناسبت روز کارگر از کارگران این مجموعه با اهدای گل تجلیل کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تامین امکانات مورد نیاز برای برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • بسیج تمامی امکانات برای رفع آبگرفتگی‌ها در دزفول
  • طرح جلوگیری از ورود مستقیم فاضلاب برخی محله‌ها به خورها آغاز می‌شود
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تشکر استاندار_گلستان از اعضای تیم جستجوی یسنا