Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، انتشار خبر مسمومیت حدود ۵۰ نفر از شهروندان سوادکوهی که در مصاحبه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ناشی از مسموعیت آب توصیف و از آن به عنوان اپیدمی یاد شده بود که در ادامه اداره آب و فاضلاب شهرستان سوادکوه با اشاره به بازدید، استقرار و آزمایش واحد کیفی اداره کل از سلامت آب خبر داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*تناقض نظر ادارات آب و بهداشت

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سوادکوه با اشاره به اینکه موضوع مسمومیت مربوط به روز‌های ۱۹ و ۲۰ تیر‌ماه است از ارسال نمونه آب برای آزمایش نهایی خبر داد.

فرماندار سوادکوه در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس به بررسی ویژه موضوع از روز گذشته خبر داد و گفت: تیم بازرسی آب و فاضلاب مازندران در منطقه حاضر شدند و جلسه ویژه امنیت غذایی هم امروز برگزار شد و اداره آب و فاضلاب و شبکه بهداشت به بیان توضیحات و پیگیری‌های خود پرداختند.

عین‌الله طالبی، افزود: شبکه بهداشت شهرستان سوادکوه از احتمال اولیه آلودگی آب و اداره آب و فاضلاب شهرستان هم از سلامت آب خبر داد و نمونه آب به مرکز ارسال شد و تا فردا نتیجه نهایی سلامت آب اعلام می‌شود.

*تناقض نظر ادارات آب و بهداشت

آب به عنوان عامل حیاتی زندگی بشری ارتباط بی‌واسطه‌ای با حیات دارد و امنیت همه‌جانبه آن ضرورت دارد.

شهروندان سوادکوهی در تماس با خبرگزاری فارس از مشکلات تب بالا و سایر شرایط بیماری در نقاط مختلف خبر دادند و خواستار پیگیری موضوع شدند.

منبع آب شهرهای زیراب و پل‌سفید در وضعیت نامناسبی قرار دارد که گزارش آن در خبرگزاری فارس مازندران با تیتر منبع باز آب‌آشامیدنی سوادکوه ( بیشتر اینجا بخوانید) منتشر شد که این هشدار به اندازه مورد انتظار پیگیری نشد.

هنگامی که شاهد باز‌بودن منبع آب آشامیدنی شهروندان باشیم، گل‌آلود‌شدن، مرگ حیوانان وحشی و اهلی در مناطق باز انتقال آب و نشر آلودگی‌های دیگر در آن هستیم و ضرورت مدیریت حفاظت از منابع آب ضرورتی انکارناپذیر است.

از طرف دیگر مصاحبه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سوادکوه و اعلام مسمومیت اپیدمی ناشی از آب را هم قبل از آنکه پاسخ قطعی آزمایشگاه مرکز دریافت شود، شتاب‌زده ارزیابی می‌شود و با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع باید صراحت، دقت و سرعت با هم مورد توجه باشد.

انتظار می‌رود نتیجه قطعی آزمایش آب توسط شبکه بهداشت هم اعلام شود و آنچه نمایان است، مسموعیت حدود ۵۰ نفر از شهروندان سوادکوه با احتمال آلودگی آب است و ادارات مرتبط با صراحت و شفافیت پاسخ‌گوی موضوع باشند و تناقض در دیدیگاه‌های آنان بر پیچیدگی موضوع می‌افزاید.

انتهای پیام/۸۶۰۱۵/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: آلودگی آب اپیدمی اداره آب و فاضلاب شبکه بهداشت و درمان شهرستان سوادکوه خبرگزاری فارس شبکه بهداشت آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • امسال رویکرد متفاوتی به اندیشه ورزان جوانی جمعیت داریم
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • درخواست الجزایر برای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • درخواست الجزایربرای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • برگزاری ویژه برنامه سپاس معلم در زابل + تصاویر